maandag 17 november 2008

Boekverslag Ferdinand

Beste allemaal,

In de klas hebben wij een lees-dartbord waarop de kinderen mogen darten als ze een Nederlands boek hebben uitgelezen. Op het dartbord staan verschillende opdrachten en bij het goed uit voeren van een van die opdrachten krijgen de kinderen een sticker op hun leeswijzer. Bij 5 stickers krijgen ze een leescertificaat en bij 10 stickers een klein cadeautje. Op die manier probeer ik het lezen en het plezier in lezen te bevorderen.

Ferdinand heeft 2 weken geleden gedart en moest als opdracht een klein boekverslag schrijven van het boek dat hij had gelezen. De opdracht heeft hij helemaal goed uitgevoerd en de welverdiende sticker heeft hij inmiddels gekregen ;-). Hieronder vinden jullie het boekverslag van Ferdinand:

Ik vond "Het tocht over het ijs" een leuk boek maar ook een beetje zaai. Het boek was echt makelijk. Maar dat geeft niet. Die was wel spanend. Het boek is mest spanend doen Roel onder water koomt en niet mer kan het gat in het ijs vinden. Ik geeft het boek *** omdat ik vond dat het boek te makelijk was maar steets een leuk boek.

Ferdinand, goed gedaan hoor!

Geen opmerkingen: