dinsdag 12 augustus 2008

12 augustus 2008

Beste allemaal,

Hierbij alvast het eerste berichtje van het nieuwe schooljaar. Na een lekkere vakantie is het weer tijd geworden om te denken aan (de Nederlandse) school. We beginnen pas volgende week maandag met de lessen, maar de juffen zijn al hard bezig, hoor! De nieuwe materialen zijn besteld en opgehaald, de schoolbibliotheek is helemaal uitgezocht en de planning is gemaakt. Kortom: we kunnen er weer helemaal tegen aan! We hebben er weer zin in; jullie ook?

Net als vorig jaar zal ik het komende schooljaar op deze weblog (proberen) bij (te) houden wat we in de les gedaan hebben en wat het huiswerk is. Verder kun je op de weblog (en op mijn eigen website www.vestering.eu) allerlei links vinden naar educatieve online spelletjes. Is weer eens wat anders dan uit de boeken leren ;-). Op mijn website kun je verder nog wat algemene informatie vinden over (de lessen aan) groep 6, 7 en 8. Tot slot zal ik –indien nodig- op de website downloads zetten, die je kunnen helpen bij het maken van de lessen en je huiswerk. Reden genoeg dus om vaak een kijkje te komen nemen ;-).

Nou, de kop is er af. Nog even een klein weekje genieten van de vakantie en dan vanaf volgende week lekker aan slag. Tot dan allemaal!

Juf Carmen

Geen opmerkingen: